Logo
"Ako mislite da je skupo angažirati profesionalca, samo pričekajte dok ne angažirate amatera." - Red Adair, inovator

Naš pristup

Nekretnina je, po definiciji, ne samo neživ, nego za razliku od pokretnine, i potpuno statičan i nepokretnan objekt.
Pitate se onda, kako je moguće da takav neživ i statičan objekt, u živote ljudi donosi samo obilje i blagostanje, sreću I toplinu, ljubav i najljepše životne trenutke?
Za nas u Adria Infinity, nekretnine nisu samo statičan I neživ predmet posredovanja, nego dio itekako živog svijeta - tržišta koje je jedno od najslobodnijih i najosjetljivijih od svih drugih tržišta na svijetu.
Sukladno tome i pristupamo svakoj nekretnini specifično i detaljno, a svakom kupcu s pažnjom i željom da mu ispunimo sva očekivanja.

about-image

Naš timNaš tim je savršena kombinacija velikog životnog i poslovnog iskustva, te visoko obrazovanog i kreativnog entuzijazma mlađih snaga. S kombinacijom naših znanja, iskustva i vještina, spremni smo s lakoćom preskakati sve prepreke koje se našim klijentima mogu naći na birokratskom, pravnom ili prodajnom putu.

agent1

Željko Fuzul

CEO, Suosnivač

Željko je magistar strojarstva i prometnih znanosti, ali vrlo brzo nakon završetka studija prepoznaje potencijal u hrvatskom nekretninskom sektoru te postaje jedan od vodećih posrednika, lobista i konzultanata za investicijske projekte u Zadru. Zbog iskustvo plivanja kroz tada još uvijek prilično divlje vode nekretninskog tržišta, rad u nekretninskom sektoru danas, za Željka je jednostavna misija.
„Kako ćemo, lako ćemo“ kod Željka ima vrlo doslovno značenje.

Zoran Biondić

CFO, Suosnivač

Zoran je menadžer s dugogodišnjim iskustvom kako u nekretninskom, tako i naftnom sektoru u Hrvatskoj.
Vođenje malih I srednje velikih firmi za Zorana je svakodnevica zadnjih 40 godina, a stup je cijelog računovodstvenog, financijskog i administrativnog dijela Adrie Infinity.
Ukoliko su Vam potrebni savjeti oko financiranja, provedbe i realizacije vaših projekata, Zoran je sigurno netko s kime ćete imati posla ukoliko se odličite surađivati s nama.

agent3
agent4

Marija Radoš

Voditelj ureda, Senior agent

Marija je naš voditelj ureda već preko 10 godina, a i nakon toliko godina, većina nas se još uvijek pita kako je moguće da se Marija u svakom trenutku svoga dana može sjetiti svakog imena I prezimena, OIB-a, broja telefona, broja cipela i katastarske čestice zemljišta svakog klijenta koji je ikada bio u kontaktu s našim uredom.
Kao da to nije dovoljno, s vama može tečno pročakulati na nekoliko europskih jezika. Dobijete li Mariju na telefon, možete biti bez brige jer to je moment u kojem ste sigurno postali dio Adria Infinity obitelji.

Borna Škornjak

COO, Partner

Borna Škornjak je štreber, a Excel smatra najkorisnijim izumom u povijesti čovječanstva.
Procesi unutar naše firme su standardniji od procesa proizvodnje McDonald’s-a, a kalkulacije točnije od švicarskog sata. Glavni poslovni cilj mu je uvjeriti Vas kako Vaša kuća ne vrijedi koliko vi mislite, nego koliko je on izračunao.
Kakogod, možemo Vam garantirati da će s nama proces zaprimanja, oglašavanja i prodaje Vaše nekretnine proći besprijekorno glatko.

agent2
agent3

Simona Fuzul

Direktorica prodaje, Partner

Postoji poznata izreka “prodala bi i led Eskimima”. Tu vam je izreku napisao nepoznati pisac nakon što je jednom prilikom upoznao Simonu.
Mislite da Vam ne treba zemljište od 2000 kvadrata ili stan na 12. katu najluksuznije zgrade u gradu? E pa grdno se varate, a Simona će Vam vrlo jasno pojasniti i zašto.
Simona je iskustvo posredovanja nekretninama stekla u Londonu, daleko najkompetitivnijem i jednom od najstarijih tržišta nekretnina na svijetu.
Ako pomislite da postoji situacija koja je može iznenaditi, sjetite se da je u Londonu prodavala nekretnine ljudima iz bivših zemalja Mezopotamije, Arabije, Indije i Kine koji iza sebe imaju iskustvo trgovine i pregovaranja od preko 6000 godina. Nisu imali šanse...

Rudolf Valentin Fuzul

Senior agent, Partner

Rudolf Valentin će Vam se u prvom telefonskom razgovoru predstaviti kao Rudolf Valentin, a u drugom će već biti „Bok, Rudi ovdje“ jer ste se u međuvremenu već toliko sprijateljili, da ste ga pozvali doma na puricu za Božić, stavili u oporuku i pokušali udati kćer ili sina.
Rudi je najmlađi član Adrie Infinity, ali zato i daleko najaktivniji na terenu. Često ćete ga sresti u gradu kako pjeva yugo rock dok je u potrazi za novim nekretninskim prilikama i klijentima.
Ukoliko ste Rudijev klijent, gotovo sigurno će biti ona „jednom Rudi, uvijek Rudi!“. Let's rock!

agent33

Leon Schweiz

Voditelj podružnice, Partner, Švicarska

Leon je nositelj poslovanja Adrie Infinity u Švicarskoj i osoba od najvećeg povjerenja kada je u pitanju realiziranje naših ciljeva i misije.
Leonovo ime ga najbolje opisuje – mladi je lav koji grize na više strana, a već sa 18 godina pokrenuo je prvi posao u Švicarskoj – građevinsku firmu koja sada već broji ozbiljan broj zaposlenika i radi na ozbiljnim projektima jednog od najzahtjevnijih nekretninskih tržišta na svijetu.
Leon je veliki ljubitelj i poznavatelj Hrvatske, a suradnju s Adriom Infinity vrlo dobro koristi kao izgovor da Hrvatsku posjećuje još češće nego prije.

agent6
agent6

Maren van Empel

Savjetnica za nekretnine, Švicarska

Maren je ključna osoba za organizaciju u švicarskoj podružnici Adria Infinity, gdje besprijekorno nadgleda svakodnevne operacije i osigurava učinkovit rad ureda. Njena sposobnost multitaskinga, pažnja posvećena detaljima i izvrsne međuljudske vještine stvaraju skladno radno okruženje. Predanost učinkovitijem organiziranju procesa i podršci timu čini ju nezamjenjivim dijelom agencije.

S.C. Eng. Pascal van Empel

Savjetnik za nekretnine, Švicarska

Pascal je, iako rodom Nizozemac, veliki ljubitelj i poznavatelj hrvatske obale, a na kojoj je proveo nekoliko desetljeća radeći prvo sa charter plovilima, a kasnije nekretninama.
Prezentacija, prodaja i poznavanje hrvatskog te švicarskog tržišta, snage su koje Pascala čine idealnim savjetnikom naših klijenata iz Švicarske u kojoj Pascal živi zadnjih nekoliko godina. Pascal tečno priča hrvatski, njemački, nizozemski i engleski što je veliki dodatak kvaliteti usluge koju želimo pružiti našim klijentima iz inozemstva.
Pascal je veliki ljubitelj ronjenja, a uvijek je spreman zaroniti, kako u velike morske dubine, tako i u nove izazove.

agent5